Zaterdag 18 november Ride4Kids avond

Zaterdag 18 november vanaf 20:00 uur wordt er een benefiet avond georganiseerd voor Ride4Kids.
Alle drankjes kosten deze avond €1,- en als je naar huis gaat mag je een donatie doen in de pot.

Ook is er deze avond de biertap wedstrijd en zal er een veiling zijn.

Nederlands Kampioenschap Teamzeilen voor Verenigingen 2017

Dames en heren,

We verheugen ons op een heel mooi NK voor dit weekend!
Een prachtig deelnemersveld gelet op de teams en de samenstelling van de diverse verenigingen.

Niet eerder was er zo’n mooie mix van beginnende en ervaren teamzeilers, verdeeld over twee banen. Er wordt gezeild in RS Feva voor <18 en Max Fun. Kortom van gelauwerd en gelouterd tot leergierig en iedereen super enthousiast.

Nu eerst een praktische mededeling:
De briefing voor teamcaptains en stuurleden vindt plaats om 08.45 op zaterdagmorgen op 21 oktober 2017.

Deze briefing wordt gedaan door de Chief Umpire, Martin Clasen IU in samenwerking met Tim de Held, de PRO.

Het adres van de wedstrijdlocatie is:
Kralingse Zeilclub
Langepad 25
3062 CJ Rotterdam

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het clubgebouw en de toegangsdeur is open. Kleedruimtes bevinden zich op de begane grond.

Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het bij zich hebben en dragen van een goedgekeurd zwemvest.

Teamcaptains zijn verantwoordelijk voor het bevestigen van de deelnemerslijst op zaterdagmorgen.

Praktische mededeling: in de standaard wedstrijdbepalingen voor de MaxFun wordt verwezen naar de internationale 2K site. deze versie is niet de laatste versie.

Wijziging in de Wedstrijdbepalingen nummer 1:
1 APPLICABLE SAILING INSTRUCTIONS
1.1. The Sailing instructions for this event, as required by RRS 90.2, are constituted by these local Sailing Instructions in conjunction with the 2K Standard Sailing instructions and will be available on the official notice board on Friday 20/10 at 20.00 pm.