Kralings Kampioenschap 2017

Op 16 en 17 september worden de jaarlijkse Kralingse Kampioenschappen weer gehouden. Dit weekend wordt er weer gestreden om de felbegeerde titel van “zeilkampioen van Kralingen”. Het wedstrijdveld bestaat traditioneel uit zowel beginnende als gevorderde zeilers. Uiteraard zullen tussen de wedstrijden door verschillende activiteiten worden georganiseerd om er een gezellig weekend van te maken. Het programma ziet er ongeveer als volgt uit:

Zaterdag 16 september

10:00 – Kinderspellen
10:15 – Palaver
11:00 – Eerste start
13:00 – Lunch
14:00 – Tweede start
17:00 – Boten aftuigen
18:00 – Diner
20:00 – Feestje!!!
24:00 – Afsluiting

Zondag 17 september
11:00 – Derde start
13:00 – Lunch
14:00 – Vierde start
17:00 – Boten opruimen
18:00 – Prijsuitreiking

Inschrijven en leenboten
Het inschrijven voor het Kralings Kampioenschap verloopt via de website onderaan dit bericht. Onder de button “tickets” kunnen deelnemers zich inschrijven voor de wedstrijden en de overige zaken tijdens de wedstrijd. Zo is het ook mogelijk om met wedstrijden deel te nemen in een boot van de KZC of WPS. Let op: voor alle inschrijvingen is de deadline 10 september.

Sponsoren en vrijwilligers gezocht!
Om dit evenement mogelijk te maken zijn we ook nog op zoek naar sponsoren en vrijwilligers. Via deze website kunnen onder het kopje tickets aankopen ook sponsoren en vrijwilligers zich aanmelden. Immers vele handen maken ligt werk! En extra geld maakt het betaalbaar!

We hopen dat je komt!

Klik hier om naar de inschrijfsite te gaan!