Kralingsche Zeilweek 2009

kzw09web.jpg

De Kralingsche Zeilclub nodigt u van harte uit voor de 69e Kralingsche Zeilweek 2009.

Zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus 2009, op de Kralingse Plas te Rotterdam.
Voor alle erkende eenheidsklassen, Open Boten in SW Klasse, Kajuitboten in SW Klasse, Optimisten C, RS-Feva Club

Erkende Watersportverbond eenheidsklassen
Deelnemers welke inschrijven in de eenheidsklassen groep worden apart gestart bij deelname van meer dan 5 deelnemers per klasse, peildatum 26-8-2009

SW Klasse
Voor deelnemers welke inschrijven in de SW groep (ongemeten schepen) zal door de KZC een gratis SW worden verstrekt, aangemaakt met behulp van door het KNWV uitgegeven SW 2008 programma en de gegevens zoals vermeld op het inschrijfformulier. Vermeld bij inschrijving uw SW als deze reeds bekend is.

Optimisten
De Optimisten A-B varen de normale baan. Optimisten C varen een eigen baan, i.c.m. instructeurs begeleiding van het jeugdzeilen van de Kralingsche ZeilclubOptimisten C zeilen eenvoudige banen waardoor zij geen last hebben van de grote en snelle boten.Optimisten C kunnen zich op zaterdag 29 augustus om 11.00 uur opgetuigd en zeilklaar melden bij de schommel.

RS-Feva Club
De Rotterdamse verenigingen presenteren op zaterdag 29 Augustus gezamenlijk de introductie van de 2-mans jeugd eenheidsklasse, de RS-Feva. De wedstrijd op zondag zal meetellen met de RS-Feva jaarprijs voor club teams

Starttijden
Zaterdag 29 augustus 2009 om 11.00 uur
Zondag 30 augustus 2009 om 10.00 uur
Startschema wordt bekendgemaakt op het mededelingenbord

Inschrijving
Inschrijving geschiedt online d.m.v. het inschrijfformulier:


Het inschrijfgeld bedraagt
€ 22.50 voor Kajuitboten
€ 20,- voor Tweemansboten
€ 17.50 voor Eenmansboten
€ 10.- voor Optimisten
€ 12.50 Diner zaterdag avond
€   7.50 Diner zaterdag avond kinderen
Contant te betalen op zaterdag 29 Augustus 2009.

Inschrijving verplicht tot het betalen van inschrijfgeld. Voor 1 dag zeilen wordt geen restitutie gegeven.Indien minder dan 6 boten in een klasse hebben ingeschreven, houdt de organiserende autoriteit zich het recht voor om de desbetreffende klasse te starten met SW rating. Wilt u alleen inschrijven voor het diner op zaterdagavond, dan kunt zich inschrijven voor 26 augustus 2009 op www.kralingschezeilclub.nl U kunt het zeil-gedeelte van het formulier blanco laten en alleen uw NAW gegevens invoeren + het aantal personen.