Boterletter 2009

boterletter2.jpg
(foto: Laurens Morel)

Op zaterdag 28 november en zondag 29 november 2009 organiseert de RZV weer de jaarlijkse Boterletter wedstrijden

Hier kunt u zich t/m 26-11-2009 inschrijven. Daarna kunt U alleen nog inschrijven op de RZV op zaterdag 28 november 2009 vanaf 08.00 uur. Optimisten kunnen alleen inschrijven via de OCN.
Nieuwsgierig naar wie er nog meer heeft ingeschreven? Kijk hier naar alle inschrijvingen. Alle overige informatie vindt u op www.rzv.nl

De Kralingsche Zeilclub is gastvereniging voor het kranen van de Solings en Yngling’s en onze buren de WSVR voor de Finn en O-jol. Om iedereen snel te laten kranen is het verzoek niet te lang bij de kraan te blijven staan en om uw mast op te zetten op het parkeerterrein of pas in het water. We verzoeken u na het kranen direct uw trailer te plaatsen op het terrein van de baggeraars (voorheen het grasveld) naast de KZC. Het hek hiervan is afgesloten tot na de wedstrijden. Het is verboden om op de terreinen van de Kralingsche Zeilclub en het parkeerterrein tussen de KZC – WSVR auto’s te parkeren.

Eenieder die zich op de jachthaven bevindt moet de aanwijzingen van het bestuur of havenmeester opvolgen. Deze zijn herkenbaar aan gele jassen. We wensen iedereen een prettige Boterletter toe.

Op zaterdag 21 november 2009 vanaf 11.00 uur zijn er bij de KZC trainingswedstrijden voor de Boterletter van 28 en 29 november. Het gaat om Soling en overige klassen die mee willen starten.

boterletter1.jpg