12-uur-3

Pooltoernooi KZC

woensdag 1 november 2017

Vervolgdata
woensdag 8 november 2017, woensdag 15 november 2017, woensdag 29 november 2017, woensdag 13 december 2017, woensdag 20 december 2017, woensdag 27 december 2017
19:00 tot 23:30 uur
Kralingsche Zeilclub (010-4522080)

Het zal jullie niet ontgaan zijn maar onze mooie nostalgische biljarttafel heeft plaatsgemaakt voor een pooltafel. Nu willen we daar natuurlijk met alle plezier gebruik van maken, daarom willen wij het KZC Pooltoernooi in het leven roepen. Vanaf 1 november zal er gespeeld worden voor de Pooltrofee der KZC (Heeee dat rijmt). Als je hier interesse in hebt schrijf je dan voor 20 oktober in!

Ook zullen er inschrijflijsten in het clubhuis van de KZC hangen, die kun je invullen en afgeven aan Ed de barman. De deelname zal eenmalig €2,50 bedragen en daar zal aan het eind van het toernooi een leuke prijs van gekocht worden voor de winnaar.

• Er wordt volgens het volgende systeem gespeeld:
  • Er wordt een poule indeling gemaakt, poules van 4 personen.
  • Per avond wordt 1 poule uitgenodigd (4 personen). Daarbij speelt iedereen ten minste 6 wedstrijden. De eerste 2 in de einduitslag gaan door naar de volgende ronde. De andere 2 spelen de verliezersronde. Al deze vervolgrondes worden op een andere datum gespeeld.

Een avond ziet er als volgt uit:

• 18:00 – Maaltijd geserveerd door Ed, van tevoren op te geven. Kosten €5,-
  • 19:00 – Inloop en borrel voor de wedstrijd.
  • 19:30 – Begin eerste wedstrijd van de avond.

De wedstrijden duren ongeveer 20 minuten.

• 23:30 – Gepland einde laatste wedstrijd.
  • 23:30 – Eventueel een beslissingswedstrijd mocht dat nodig zijn.
  • Daarna begint het evalueren/nabeschouwen/sterke verhalen delen of natuurlijk kan je ook gewoon gaan zuipen.

We hopen jullie in grote getallen te mogen verwelkomen om er een heel gezellig toernooi en mooie woensdagavonden van te maken. Heb je nog vragen of opmerkingen dan kan je mailen naar: jorisbruggeman@gmail.com.