erkend-opleidingscentrum

minimaal 1, maximaal 12
Aantal beschikbare plaatsen
minimaal 16 jaar

Op 16 juni organiseren we een introductiebijeenkomst voor geinterreseerden die graag zeilinstructeur willen worden. Op deze dag gaan we gezamelijk het water op om het jullie startniveau te bepalen. Op basis hiervan gaan we samen met jullie kijken wat  nodig is om instructeur te worden en een opleiding verder vorm te geven. Meld je nu snel vrijblijvend aan voor deze bijeenkomst!

Als vereniging willen we graag iedereen laten genieten van de zeilsport. Om dit te kunnen doen zijn we hard op zoek naar nieuwe (ervaren) zeilinstructeurs. Vind jij zeilles geven het leukste dat er is en wil jij CWO opleiding geven aan beginners en gevorderden? Dat kan! Neem contact met ons op als je al gecertificeerd bent. Nog niet gecertificeerd, wij verzorgen graag jouw opleidingstraject. Vanaf het moment dat jij zelf CWO III in handen hebt kun je beginnen met het traject om zeilinstructeur te worden. Als je zeilinstructeur kan je nadat je gecertificeerd bent belastingvrij met een vrijwilligersvergoeding nog wat bijverdienen terwijl je met je hobby bezig bent. Ideale combinatie toch?!

Criteria:

• Eigen vaardigheid op CWO III niveau voor jouw discipline.
  • Minimaal 16 jaar.
  • Bereid zijn een gratis VOG-certificaat aan te vragen.
  • Bereid zijn zelf je vaarbewijs binnen één jaar te halen.
  • 4 cursusdagen (waarvan 1 examendag), exclusief training eigen vaardigheid.
  • Stageplek voor minimaal 10 dagdelen bij Kralingsche Zeilclub of andere betrokken vereniging.

ideal-veilig-betalen-300x168