haven-1
haven-6
haven-7
haven-8

De Kralingsche Zeilclub is gelegen op een unieke locatie in Rotterdam. Onze haven is gelegen nabij de karakteristieke sluis 'Kralingse Verlaat' aan de zuidoever van de Kralingse Plas. Midden in de natuur van het Kralingse Bos, kunt u genieten van alles wat deze mooie omgeving te bieden heeft.

De haven heeft faciliteiten voor zowel ligplaatsen in het water als ligplaatsen op de wal. Met een kraan is er de mogelijkheid om de schepen na het varen op de wal te stallen. Het kleine toegangshek is open tijdens de openingstijden van 9.00 tot 17.00 uur. Daarbuiten zit het hek op slot en kan met de sleutel worden geopend.

Een voorwaarde voor het verkrijgen van een ligplaats is het lidmaatschap en een gesprek met de ballotagecommisie. Er wordt namelijk een actieve bijdrage bij de activiteiten en het onderhoudt van de vereniging alsmede de eigen boot gevraagd. De tarieven van een ligplaats kunt u hieronder vinden.

Arno Leertvaar is onze havenmeester en is geregeld te vinden op het haventerrein of op het water. Hij is te bereiken via ofni.[antispam].@kralingschezeilclub.nl of telefoonnummer 06-13757226.

Prijzen haven 2018

Lig/stageld per vierkante meter (afgerond per m²) € 15,25