De Kralingsche Zeilclub is een vereniging vanuit de visie dat mensen zich daar hebben verenigd om de zeilsport te beoefenen of er nauw betrokken zijn. Daarbij willen we een sociale ontmoetingsplek zijn voor liefhebbers van de zeilsport, waarbij de kracht van de saamhorigheid en de laagdrempeligheid van de vereniging het verschil maken. Het maakt hierbij niet uit of je zelf in een motorboot en/of zeilboot vaart. Om dit vast te houden vragen we van alle leden een actieve bijdrage bij de activiteiten en het onderhoudt van de vereniging.

Ons doel is om jou helemaal zeilverslaafd te maken en daar doen wij alles aan. Daarom bieden we leden de mogelijkheid om voor 5 euro per keer gebruik te maken van verenigingsboten! Het lidmaatschap is al snel goedkoper als regelmatig een boot huren en/of een eigen boot. Er kan gekozen worden tussen polyvalken, lasers, optimisten en cadetten. We verwachten wel een beperkte bijdrage van een aantal uur vrijwilligerswerk per jaar in onderhoudt. 

Dus als je graag regelmatig wil zeilen en geen gedoe met eigen boot of ligplaats? Even in de middag een paar uur een valkje pakken of nog even 's avonds na het werk het water op en lekker uitwaaien. De afspraken over deze boten staan in het regelement gebruik verenigingsboten. 

Een boot huren was nog nooit zo gemakkelijk: wordt nu lid van de Kralingsche Zeilclub en reserveer kosteloos een boot wanneer jij dat wil! 

Stap 1: Vraag je lidmaatschap als hoofdlid aan en betaal deze direct via Ideal.

Stap 2: Je wordt hierna uitgenodigd voor een balotage- c.q. kennismakingsgesprek. 

Stap 3: Daarna ontvang je inloggegevens voor de website, zodat je een boot kan reserveren. 

Stap 4: Lekker varen! 

 

Samenvatting lidmaatschap 2023

Hoofdlid per jaar € 123,75 *
Entreegeld (eenmalig) € 150,00

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

* Dit is inclusief afdracht aan het waterschapverbond. Zonder tijdige opzegging wordt lidmaatschap automatisch per jaar verlengd.