valk-20181028

Winterklaar maken terrein (STOPHOUT)

zaterdag 21 oktober 2023

 
Tijd
10:00 tot 15:00 uur
Locatie
Kralingsche Zeilclub (010-4522080)
 

Het winterseizoen staat voor de deur en we gaan ons daarop voorbereiden. Op 24 oktober is het weer stophout waarbij alle leden met boot (of iemand namens hen) om 10 uur worden verwacht om het terrein winterklaar maken. Dan worden oa. de boten op de wal geplaatst, schagen klaargelegd voor boten die op de kant gaan en niet op een trailer staan en zullen de verenigingsboten winterklaar worden gemaakt. De ervaring leert dat als iedereen aanwezig is de werkzaamheden in een aantal uur klaar kunnen zijn.

Let op: in verband met de Rotterdam Marathon zal de vereniging minder goed per auto bereikbaar zijn. Daarom is ons advies om met de fiets te komen of op enige afstand te parkeren. 

Mocht jij je eigen boot uit het water willen halen en gedurende de winter op de kant willen zetten voor onderhoud, dien dan hiervoor uiterlijk 23 oktober schriftelijk een verzoek via de e-mail in. Voordat een boot de kant op kan, dient het bestuur een kopie van de polis van de pleziervaartuigenverzekering (althans de verzekering van de boot) te ontvangen. Uit de polis moet blijken dat de eigenaar voldoende is verzekerd tegen aansprakelijkheden in verband met de boot. Vervolgens dient de eigenaar zelf bij het uit het water halen aanwezig te zijn of iemand schriftelijk te mandateren. 

 

 

  

ideal-veilig-betalen-300x168