valk-20181028

CWO instructeurstraining c.q. -opleiding

woensdag 22 maart 2023

 
Vervolgdata
woensdag 29 maart 2023, woensdag 5 april 2023, woensdag 12 april 2023
Tijd
18:30 tot 21:30 uur
Inschrijfperiode
zondag 1 januari 2023 t/m zondag 12 maart 2023
Locatie
Kralingsche Zeilclub (010 452 2080)
Aantal deelnemers
minimaal 2, maximaal 10
Aantal beschikbare plaatsen
7
Leeftijd
minimaal 18 jaar
 

Als vereniging willen we graag iedereen laten genieten van de zeilsport. Vind jij zeilles geven het leukste dat er is en wil jij CWO opleiding geven aan beginners en gevorderden? Dat kan! Nog niet gecertificeerd, wij verzorgen graag jouw opleidingstraject waarbij de Kralingsche Zeilclub de opleiding grotendeels betaald. Vanaf het moment dat jij zelf CWO eigenvaardigheid op niveau 3 beheerst kun je beginnen met het traject om (assistent) zeilinstructeur te worden. 

Voor (assistent) organiseren we als onderdeel van het leertraject diverse training c.q. opleidingsmomenten gedurende het jaar. Hieronder vallen onder andere eigenvaardigheidstrainingen, waarop je traint en toewerkt naar het benodigde vaardigheidsniveau. Daarnaast is er naast de online leeromgeving ook veel aandacht voor het didactische gedeelte, waarop het leren lesgeven centraal staat (want zeilles geven is natuurlijk wat anders dan zelf leren zeilen!). In het zeilseizoen kan je ervaring opdoen bij de Kralingsche Zeilclub, waar je dan echt les gaat geven. Je evalueert de lessen en houdt je leerervaringen bij in een online portfolio. Uiteindelijk geef je een examenles, waarbij ook je portfolio beoordeeld wordt.

Meer achtergrondinformatie over instructeur worden? 

Als je (assistent) kan je nadat je gecertificeerd bent nog wat bijverdienen terwijl je met je hobby bezig bent. Ideale combinatie toch?! Zeker in het eerste seizoen wordt wel verwacht dat je minimaal 22 dagdelen (veelal 's avonds) beschikbaar bent voor het geven van opleidingen & trainingen. Geinterreseerd en ben je minimaal de eigenvaardigheden van CWO 3? Meld je dan hieronder snel aan! 

 

 

Inschrijven

  

ideal-veilig-betalen-300x168