valk-20181028

Wedstrijdzeilen met coach (polyvalk)

vrijdag 19 mei 2023

 
Tijd
18:30 tot 21:30 uur
Inschrijving te annuleren tot
vrijdag 5 mei 2023
Locatie
Kralingsche Zeilclub (010-4522080)
Leeftijd
minimaal 18 jaar
 

Wedstrijdzeilen met coach

Doe met ons mee op vrijdagavond voor een uitdagende wedstrijd onder begeleiding van een ervaren coach. Dit programma is bedoeld voor zeilers van alle niveaus die hun racevaardigheden met een polyvalk willen verbeteren en willen genieten van de spanning van de competitie.

De wedstrijd vindt plaats op een schilderachtige baan met de kenmerkende uitdagende wind- en watercondities op de Kralingsche Plas. De coach zal voorafgaand aan de wedstrijd een briefing geven. Daarna wordt aan boord of vanuit een motorboot tips gegeven om je te helpen tactieken en strategieën te ontwikkelen om je tegenstanders te slim af te zijn. We zullen varen met een polyvalk van de vereniging.

Na elke wedstrijd komen we samen voor debriefings en gezelligheid. Je hebt de gelegenheid om je ervaringen te delen, tips uit te wisselen met andere zeilers en te leren van de feedback van onze coach. We streven naar een ondersteunende en vriendelijke gemeenschap van zeilers die een passie delen voor zeilen.

Ons programma loopt gedurende het hele zeilseizoen, van de lente tot de herfst. Dus of je nu een ervaren zeiler bent of een beginner die meer wil leren over wedstrijdzeilen, kom bij ons voor een spannende vrijdagavond op het water!

 

Eigen voorbereiding
De deelnemers dienen zelf voor geschikte kleding te zorgen. In verband met de eigen veiligheid verwachten we dat de volgende kleding wordt gedragen;

  • Een zwemvest (eventueel te leen)
  • Warme kleding en/of waterdichte kleding (bv. regenpak)
  • Degelijk schoeisel (bv. sportschoenen)

Slechts in uitzonderlijke omstandigheden wordt uitgeweken naar andere dagen. Indien de wedstrijd door de wedstrijdleiding wordt geannuleerd kan de Kralingsche Zeilclub de datum van deze activiteit alsnog wijzigingen. 

 

Prijzen training

Leden € 5,00
Niet-leden € 99,50 *

* Dit is inclusief lidmaatschapskosten als sociëteitslid voor het eerste kalenderjaar. Zonder tijdige opzegging wordt lidmaatschap automatisch per kalenderjaar verlengd.

 

 

  

ideal-veilig-betalen-300x168