wps-1
kzc-9
kzc-6
ideal-veilig-betalen-300x168

Logo c.q. reclame op website, narrowcasting en vlag in de haven

dinsdag 1 januari 2019

Inschrijfperiode
donderdag 1 november 2018 t/m dinsdag 31 december 2019
Aantal deelnemers
maximaal 7

Als u de Kralingsche Zeilclub wilt sponsoren d.m.v. publicatie van een logo c.q. reclame op de website, narrowcasting en op een vlag in de haven, is dit mogelijk. Wij bieden deze mogelijkheid voor 249,50 euro per kalenderjaar aan. U kunt het logo c.q. reclame na inschrijving naar ons mailen (format 1170 x 585 pixels (BxH)). De publicatie op de website en narrowcasting in het clubhuis wordt geheel door de Kralingsche Zeilclub verzorgd. De vlag in de haven gedurende het zomerseioen dient u deze zelf aan te leveren en moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

• De vlag heeft de maat 100×150 cm en bevat tekst en bedrijfslogo in één- of meer kleuren opdruk.
  • De vlagen zijn bestand tegen de zon en wind. Deze blijven immer het gehele zomerseizoen hangen in de haven.

Door de Kralingsche Zeilclub wordt de vlag aan de langs de haven gehangen. De vlagen worden zodanig geplaatst dat onderling afwijkende kleuren zoveel mogelijk gemixed zijn. De vlag blijft uw eigendom en de plaatsingsduur is één kalenderjaar (2019).

Om logistieke redenen gebruiken we de inschrijfmodule voor activiteiten bij het aanbieden van deze dienst. Inschrijven voor deze sponsormogelijkheid kunt u hieronder, waarbij direct betalen middels IDEAL vereist is.