Bemanning gezocht voor wedstrijden teamzeilen

Geplaatst op 22-09-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Rob Verploegh
Op 20 en 21 oktober is het weer zover: het NK Teamzeilen voor Verenigingen! De in WPS verenigde Rotterdamse verenigingen nodigen je van harte uit om mee te doen.
Het NK Teamzeilen voor Verenigingen wordt weer verzeild in de Maxfun’s en het NK Teamzeilen voor Verenigingen U18 (Under 18) in RS Feva’s.  We kunnen ons als vereniging inschrijven voor één van beide kampioenschappen of voor beide kampioenschappen met een team inschrijven. De komende periode gaan we 
 
NCK Teamzeilen 2018
Ook dit jaar weer op de Kralingse Plas, nu vanuit de Rotterdamsche Zeil Vereeniging (RZV), Kralingse Plaslaan 113 in Rotterdam. Ideale locatie om je familie en andere fans mee te nemen om de wedstrijden te bekijken en een lekkere dag / weekend te hebben in het Rotterdamse. 
 
Informatie en inschrijven
De informatie is te vinden in de Notice of Race en Sailing Instructions, op de website van het evenement: www.nckteamzeilen.nl. Vanuit de Kralingsche Zeilclub wordt ook een team samengesteld. Diegene die deel zouden willen uitmaken van de teams van de KZC kunnen zich aanmelden bij Rob Verploegh via email madrettormaetspw.[antispam].@gmail.com  
 
Borrel en eten
Rond de laatste wedstrijdjes op zaterdag starten we de muziek en de borrel en aansluitend kan er gezamenlijk worden gegeten. Dat zit niet in de inschrijvingsfee. Als je mee wilt doen (gezellig!), meldt je dan uiterlijk donderdag 18 oktober vóór 12h00 per mail aan via reehtsag.[antispam].@rzv.nl met je naam, mobiel nummer, vereniging en het aantal mensen uit je team dat mee wil eten (aanhang ook welkom).