Uitnodiging 40ste 6 uren de Nieuwe Meer

Geplaatst op 06-10-2019  -  Categorie: Algemeen
Beste Laser zeiler,

Ja, het is herfst, nat en ruig. Tijd om je in te schrijven voor de enige en echte 6 uren van de Nieuwe Meer. De 40ste editie is op zondag 10 november. We verwachten tijdens dit jubileum veel teams uit het hele land en een ruime Zuidwester uit alle hoeken. Doe je Laser dus nog niet in de winterstalling, schrijf je in en vaar mee. Ook voor de jonge en minder ervaren Laser zeilers is het een sportief en gezellig evenement en voor familie en aanhang organiseren we een rondvaart over het wedstrijdwater.

Voor elke Laser zeiler
De start vanuit de haven van WV De Koenen is om 10.00 uur en rond 16.00 uur is het eindsignaal. Je kunt meedoen in de Standaard, Master, Radial of 4.7 klasse. Het gezellige clubhuis van WV de Koenen is de ideale locatie voor toeschouwers, familie en aanhang om de wedstrijd en de waterige wissels goed te volgen. Ook zijn er warme hapjes, muziek, een handige herinnering en mooie prijzen in elke categorie.

Inschrijven & teamnaam
Voorinschrijven en je team opgeven doe je via het inschrijfformulier. Tot zondag 10 november. We zien je graag op de startlijn en stuur deze uitnodiging door aan je clubgenoten!

Namens WV de Koenen
Iwan Daniëls