Even voorstellen: Wie is er algemeenbestuurslid?

Geplaatst op 07-07-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Rosemarie Kloosterhuis

Wie?

Mijn naam is Rosemarie Kloosterhuis, voor de meeste mensen: Roos. Sinds twee jaar ben ik actief lid bij de KZC en daarvoor heeft de Plas al eerder mijn hart veroverd bij de studenten zeil vereniging aan de overkant. Ik ben 23 jaar oud en geboren en opgegroeid in Emmen, Drenthe. Samen met mijn vriend Jasper ben ik 5 jaar geleden verhuisd naar Rotterdam om hier te studeren. 

Inmiddels werk ik als Assistent Uitvoerder bij Giesbers Rotterdam. Op mijn werk ben ik verantwoordelijk voor alles wat er buiten op de bouwplaats gebeurt. Dit filmpje geeft een goed beeld van mijn werkzaamheden: https://vimeo.com/545918250

Watersport

Mijn liefde voor de watersport is ontstaan toen ik 10 was. Ik heb toen van mijn ouders leren windsurfen. Sindsdien zijn we elk jaar op vakantie geweest naar Friesland om daar weken te kunnen windsurfen op het IJsselmeer. 

Bij de studentenvereniging heb ik pas leren zeilen. Het zeilen beviel zo dat we vorig jaar besloten om een eigen zeilboot te kopen. 

Algemeen bestuurslid

Als algemeen bestuurslid ga ik mij de komende tijd richten op de verbouwing van het clubhuis. Met de kennis vanuit mijn studie en werk denk ik hier een goede bijdrage aan te kunnen leveren. 

Ik voel me helemaal op mijn plek bij de KZC, een vereniging waar jong en oud hele dagen door hun eigen gang kunnen gaan maar 's middags wel samen een biertje drinken bij Ed, deze sfeer en gezelligheid is uniek! 

Tot snel, op de steiger of aan de bar! 

 

unnamed 4