Kralingsche kampioenschappen 2022

Geplaatst op 22-06-2022  -  Categorie: Algemeen

Op 2 en 3 juli worden de Kralingsche kampioenschappen georganiseerd door de KZC.

Het beloven twee gezellige dagen te worden met mooie wedstrijden, gezelligheid op de kant, lekker eten en een fantastisch feest met DJ. Ben jij er ook bij?

Voor de zeilers
Wil je graag mee-zeilen maar heb je geen boot of wil je graag mee-zeilen maar heb je nog geen bemanning? Stuur een mail naar ofni.[antispam].@kralingschezeilclub.nl dan zorgen wij voor een match! Heb je al een boot en heb je ook al bemanning? Schrijf je dan snel in via 'deze link'

Eten
Het eten op zaterdag avond wordt verzorgd door Taste of Maluku. Zij maken voor ons een traditionele Molukse maaltijd. Wil je mee eten? Inschrijven kan 'via deze link' of aan de bar bij Ed. De uiterste inschrijfdatum is 27 juli. Ook als je liever overdag aan wal blijft is er de optie om mee te lunchen en te eten.

Kinderen
Ook voor kinderen belooft het een mooi weekend te worden. Er komt een springkussen en bij mooi weer wellicht wat waterpret ;). Ook jeugdzeilers zijn natuurlijk van harte welkom!

Ik weet nog niet of ik kan..
Je mag natuurlijk altijd langskomen voor een drankje en/of een dansje. Hiervoor hoef je je niet van tevoren in te schrijven.

Hopelijk zien we je dan!

programma-kralingsche-kampioenschappen-01