Leuke activiteiten voor de jeugd op HISWA 2018

Geplaatst op 06-02-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Bron: bootaanboot.nl

Van woensdag 7 t/m zondag 11 maart staat RAI Amsterdam weer 5 dagen in het teken van de watersport. In verschillende watersportwerelden vind je natuurlijk weer honderden boten, onderdelen, accessoires, maar ook voor de jeugd zijn er hele leuke activiteiten! Alles met het doel om de kids op jonge leeftijd enthousiast te maken voor de watersport!

oot-2-696x464

 

HISWA
Buiten in de HISWA Haven worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd voor de jeugd. Op de Zeilschool ervaren jongeren tot 12 jaar hoe het is om op zeilkamp te gaan. Ze doen leuke spelletjes en leren de eerste theorie van het zeilen om deze vervolgens in een groot indoor bad bij Optimist on Tour in echte zeilbootjes direct in de praktijk te brengen! Ook zélf een echt bootje (mee)bouwen behoort tot de mogelijkheden.

 

 

Funsports Xperience
Vorig jaar is de Funsports Xperience geïntroduceerd en aankomende editie wordt deze maar liefst 2x zo groot! Je kunt er (vanaf 8 jaar) je eerste introductieles windsurfen, suppen, kitesurfen of golfsurfen volgen! Ook beach sports, BMX en skateboarden behoren tot de mogelijkheden. Kortom, als je op zoek bent naar een beetje actie mag je de Funsports Xperience zeker niet missen! Meer informatie vind je op www.funsportsxperience.nl.
Check ook het filmpje!

Korting op kaarten 
Bestel t/m 7 maart een HISWA toegangskaart voor €12,50. Een avondkaart is beschikbaar voor €8,50. Kinderen t/m 16 jaar hebben bovendien gratis toegang!  Ga voor meer informatie naar www.hiswarai.nl of www.funsportsxperience.nl.