Heb jij nog een dagje niks te doen in de herfstvakantie?

Geplaatst op 15-10-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: OoT  -  Bron: Optimist on Tour

En wil je nog wel een keer het water op? Wij kunnen je daar wel bij helpen, help jij ons dan? Wij zijn namelijk heel benieuwd wat je van Optimist on Tour vindt! Lees snel verder.

Afgelopen september heeft Optimist on Tour aangemeerd gelegen in Rotterdam en jij hebt hier meegedaan. Als Watersportverbond willen wij Optimist on Tour altijd verbeteren zodat we nog meer kinderen kennis kunnen laten maken met de watersport, maar natuurlijk ook om ze te enthousiasmeren om zich te binden aan een vaarschool of vereniging.

Hiervoor vragen wij graag hulp van jou en je ouders/verzorgers. Samen met Bureau Coen (gespecialiseerd in kids- en tienercommunicatie) willen we dit doen in de vorm van een co-creatie sessie. Dit wil zeggen dat er via een speelse en creatieve manier vragen gesteld worden in groepsverband om zo de mening van jou en je ouders/verzorgers te horen over wat wij jij leuk vindt aan Optimist on Tour en wat we nog beter kunnen doen.

Natuurlijk gaan we ook nog even het water op! Dat hadden we beloofd hé.?
Jij helpt ons, dan helpen wij jou met een te gekke dag op en naast het water! ⛵️

Datum: Woensdag 24 oktober

Tijd: Inloop vanaf 12:30 uur
Programma Bureau Coen – 13:00 tot 15:00 uur
Het water op – 15:00 tot 16:00 uur

Locatie: Kralingsche Zeilclub
Langepad 25
3062 CJ Rotterdam

Wij kunnen bijna niet wachten tot de herfstvakantie! Jij ook niet? En heb je zin om mee te doen met dit leuke (gratis) programma? Schrijf je hieronder dan in! Wees er snel bij want er zijn maar tien plaatsen en vol = vol!

Oh en voor papa en mama! We hebben voor jullie Valken klaar liggen, dus kom vooral mee!

Schrijf je hier in!