Vergaderkamer 'de Kralingse Plas' op nieuwe locatie Watersportverbond

Geplaatst op 03-01-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Bron: Watersportverbond

Op dinsdag 24 oktober 2017 is het kantoor van het Watersportverbond verhuisd van Nieuwegein naar Utrecht. In de “vergaderkamer” is de Kralingse Plas “vereeuwigd” door een foto die in Rotterdam is gemaakt. Alle takken van sport die onder het Watersportverbond vallen zijn te zien op een plas waar vele kampioenen zijn voortgekomen. Het watersportverbond betrekt het pand in de buurt Papendorp samen met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV), en de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo).

vergaderkamer-watersportverbond

Naast deze vijf grote sportbonden wordt er van deze locatie ook gebruik gemaakt door Gehandicaptensport Nederland, Kenniscentrum Sport, NOC*NSF, Special Heroes, Special Olympics Nederland, Sportivents, TIG Sports en De Werkgevers in de Sport (WOS). Allemaal partijen die een hart hebben voor de sport en elkaar verder kunnen en willen helpen. Die bundeling van kennis en kunde hebben we vertaald in de nieuwe naam van ons pand: DeWeerelt.

Als bewoners van DeWeerelt bundelen wij op onze beurt onze kennis en kunde in de sport. Het kleurgebruik in het logo van de DeWeerelt verwijst niet voor niets naar de vijf olympische ringen die samen de continenten van de wereld vertegenwoordigen. En naar de olympische waarden die ons, bewoners van DeWeerelt, met elkaar verbinden. Samen willen wij een bijdrage leveren aan de wereld van de sport.

Contactgegevens
Vanaf woensdag 25 oktober bent u van harte welkom in DeWeerelt aan de Orteliuslaan 1041, 3528 BE in Utrecht. Let op: ook onze telefoonnummers wijzigen. Je vindt deze op onze website: www.watersportverbond.nl